Categories
Uncategorized

Kredittlån

Finn det beste private lånet på nettet blant våre partnere i Norge

Trenger du huset for en renovering? Eller mangler du midler til drømmeferien? Med et privat lån på nettet har du råd til både planene dine og større økonomisk frihet. Her gjennomgår vi hva du bør vite før du tar et boliglån på nettet.

Lån penger og kjøp det du trenger. Et boliglån er et forbrukslån som kan brukes til akkurat det du vil – enten det er bolig, bil eller fritid. Før du låner penger, bør du alltid sammenligne lånevilkår på flere lån. Hver dag hjelper Norge-Finans hundrevis av nordmenn med lån på minuttet uten kredittsjekk – og vi hjelper deg også.

Privatlån – Lån uten sikkerhet

Et privat lån er et usikret lån der du som låntaker står fritt til å bruke pengene til akkurat det du vil. Du må kanskje kjøpe en ny bil, gå ut og reise eller pusse opp huset og rett og slett ikke ha nok sparekapital.

Dette er et lån beregnet på forbruk, og det er derfor det noen ganger også blir referert til som et forbrukslån. Et annet ord for samme type lån er interbanklån.

Normalt er lånebeløpet på et godkjent privatlån på 5.000 til 600.000 Norske kroner. Dette betyr at det er mulig å låne mer enn en halv million NOK uten sikkerhet.

Løpetiden på et privat lån er vanligvis 1 til 15 år. Selv om et lån har en løpetid på, for eksempel, 12 år, kan du som låntaker alltid velge å gjøre ekstra betalinger og betale tilbake lånet raskere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.